De laatste week...
Door: kimmijas
Blijf op de hoogte en volg Kim
25 Juni 2012 | Spanje, Mijas
Zo, ik ben weer helemaal bij!! Hoewel jullie nu 2 verslagen hebben om te lezen... maar ach, hoeven jullie je niet zo te vervelen!!
Foto's volgen zodra ik thuis ben. Dan heb ik wat sneller internet en kan ik dus ook gemakkelijker de foto's bij m'n verslagen posten.
------------------------------------
GOED...
We luiden onze laatste week alweer in... de tijd is echt OMGEVLOGEN. Vorige week vanaf donderdag tot zondag vrij gehad, heerlijk!!
Dit i.v.m. het vele aantal stagiaires dat er is. Vonden wij natuurlijk helemaal niet erg!!! Dus lekker aan het zwembad gelegen, lekker zonnen!!
Vorige week maandag kwmamen Elianne en Joyce voor een weekje bij ons intrekken, omdat het andere huis anders overvol was aan andere stagiaires, dus dan maar een weekje gezellig bij ons in het appartement!!!
Vrijdag ben ik samen met Nathalie naar Miramar geweest. Effe gezellig saampjes wezen shoppen. En we waren maar wát blij dat we in het koele winkelcentrum liepen want wat bleek... het was wel 42 graden toen op het heetst van de dag!! - Rond de avond 38 graden en we hebben flink weg zitten puffen in het appartement - maargoed. We hebben flink geshopt, leuke souvenirtjes nog gekocht. En gezellig ergens wat gegeten en gedronken, en vlak voordat we gingen lekker een burger king gepakt. Smullen!!!!
Zaterdag hadden we een druk dagje. 's Ochtends zijn we naar de markt geweest (erg leuke dingen weer gekocht) en 's middags kwamen Evelien, Selina en Glenn gezellig bij ons zwemmen. Gezellig met z'n allen!!! Want natuurlijk gingen Jaimy, Nathalie, Joyce, Elianne en ik ook lekker zwemmen en zonnen!!
Daarna gingen we ons alweer klaar maken om wéér naar Miramar te gaan: Elianne en Joyce gingen een pandora armbandje aanschaffen!!
En ja hoor... Nathalie had eindelijk haar UILTJE als bedeltje aan haar pandora. Helemaal happy natuurlijk!!
Dáárna gingen we met Evelien, Selina, Glenn, Jalaine en Esther naar een Feria in Fuengirola. Dit hield in: Flamenco dans!!!
Leuke Flamenco dans gekeken, want ja dat moet je toch wel gezien hebben na 11 weken in Spanje gezeten te hebben!!! Was onwijs gezellig. Het dochtertje (Nikky) van onze stage coördinator (Natasha) moest ook optreden bij de Flameco dans. Na afloop nog met een paar Flamenco dansers met z'n allen op de foto geweest. En toen hebben we met z'n allen op een terrasje op het Feria een lekkere Tinto de Verano gedronken. Later nog een heerlijke suikerspin (een grote jawel!!!) en daarna opweg naar het strand. Het jaarlijkse feest 'San Juan' was van start gegaan. Dit houdt in: vuurwerk, gekke spanjaarden die voor 'geluk' met hun haar achterover de zee in gaan, en grote knutselwerken van zand. Het vuurwerk hebben we helaas niet gezien!!! Maar we hebben wel een echt spaans begrip meegemaakt. Dat was wel leuk. Daarna gingen we gezellig met z'n allen stappen voor de verjaardag van Esther, en omdat het onze laatste zaterdag was/is in Spanje. Was een geslaagde avond.
Zondag hebben we niet heel erg veel gedaan. Beetje geluierd en 's avonds uiteten geweest omdat het de laatste avond van Joyce en Elianne was. Bij de chinees gegeten, en dat was heel erg lekker. Daarna nog effe naar Esther en Jalaine geweest voor de verjaardag van Esther.
En vandaag, maandag, zit onze werkdag er alweer op!! Nog maar 2 dagen werken te gaan. Donderdag en vrijdag vrij en zaterdag vertrekken we alweer naar huis.
Handbagage koffer staat al deels gepakt (lekker makkelijk) Nu moeten straks álle souvenirs nog in de koffer passen, en moet ik ook nog is op gewicht zitten... Hmmmm duimen maar!!
Net hebben we Joyce en Elianne gedag gezegd en uitgezwaaid, want die vertrekken alweer naar huis.
Nog maar 5 dagen te gaan, en dan zit ook ik weer bij jullie in het koude kikkerbillenland.
Woensdag afscheid nemen van de honden zal wel heel erg zwaar worden...
Vooral het achterlaten van mijn geredde hondje Sem... gaat me niet gemakkelijk af denk ik!!
Tot gauw!!
Liefs xx